RFB viert 25e MAPIC-editie in stijl

MAPIC 2019 DIner

RFB viert 25e MAPIC-editie in stijl

Midden november vond in Cannes de 25e editie van de internationale vastgoedbeurs plaats. Met een geslaagd dinner en een interactieve ontbijtsessie was ook het Retail Forum Belgium opnieuw van de partij.

Gezellig tafelen met leden en connecties aan de vooravond van MAPIC. Het is ondertussen een mooie traditie geworden. Restaurant Chez Astoux zat opnieuw afgeladen vol met retail en vastgoed-professionals. U kwam, zag en genoot!

MAPIC 2019 Diner

 

De volgende ochtend gingen we gewoon verder op hetzelfde elan. Deze keer vanuit het Palais des Festivals, met de Côte d’Azur op de achtergrond. Op het programma? Een interactief panelgesprek met als thema “Retail… what else?”. Het aanwezige publiek kreeg de kans om te stemmen over een aantal uiteenlopende strategische uitdagen zoals duurzaamheid, de online druk, periferie versus centrum, keten versus zelfstandige, new retail, …

 

MAPIC 2019 ontbijtsessie

 

Zes deskundige panelleden gingen vervolgens met elkaar in debat.

  • Barthelémy de Calatay, EXKI, Head of Development
  • Steven De Ridder, COLRUYT, Expansieverantwoordelijke
  • Fabian Maingain, schepen Stad Brussel
  • Sébastien Vander Steene, CBRE, Associate Partner – Retail BXL-Wall
  • Kasper Deforche, WERELDHAVE BELGIUM, CEO
  • Kristof Hectors, SCHOUPS-ADVOCATEN, Partner

 

 

Oprechte dank aan alle aanwezigen. Op naar een minstens even spetterende editie tijdens MAPIC 2020. Hou 18 tot 20 november 2020 alvast vrij in de agenda!

 

MAPIC 2019 RFB bestuur

Met de gewaardeerde steun van: