Over RFB

Leer ons beter kennen

“Retail Forum Belgium, beter bekend als RFB, werd in 1999 opgericht door een aantal retailers. Sinds ons ontstaan bieden wij winkelketens een platform voor innovatie en consultatie. Daarnaast verdedigen we hun belangen als huurders-retailers. Momenteel vertegenwoordigt RFB meer dan 100 binnen- en buitenlandse retailgroepen die actief zijn op de Belgische markt.

Welke waarde we onze leden bieden? Eerst en vooral laten we hun stem horen in legale of commerciële issues. Zo zetten wij hun standpunten stevig in de verf. Daarnaast scheppen we een kader waarin onze leden in contact kunnen komen met andere relevante spelers in de commerciële vastgoedmarkt. Deze dialoog helpt hen beter geïnformeerde beslissingen te nemen.Ten slotte organiseert RFB jaarlijks een aantal geslaagde events. Ideaal om steeds op een informele manier een aantal hete hangijzers te bespreken.
Wil je lid worden van RFB? Fijn! Neem met ons contact op voor meer informatie. Let wel, lidmaatschap is enkel voorbehouden aan retailers.


Bestuur

Koen Tengrootenhuysen
Voorzitter, Decathlon
Jo Vanmeirhaeghe
Algemeen secretaris
Emmanuel Lion
Vice-voorzitter, Proximus
Patrick Aerts
Bestuur (Treasury), P&P
Stany De Rechter
Bestuur (Legal affairs), E5 Mode
Esther Haartsen
Bestuur (Communicatie), Hema
Nicolas Meerschaert
Bestuur, Euroshoe
Guido De Smet
Bestuur, Standaard Boekhandel
Radboud Kloos
Bestuur, AS Watson
Joke Plasman
Bestuur, Retail Concepts
Caroline Dalle
Administratie
Pieter-Jan De Smet
Online media